Eetcafé de Kardinaal in Maastricht

Ontdek onze prachtige
omgeving in de buurt

Amby is waar het beste van twee werelden samenkomt. Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Maastricht en de historische stad Aken, bieden wij een perfecte uitvalsbasis voor avontuurlijke ontdekkingen. Bovendien bevinden we ons vlakbij het charmante Maasmechelen, waar je kunt genieten van een mix van cultuur en winkelplezier. Maar dat is nog niet alles. Onze locatie is omgeven door adembenemende natuur, met een overvloed aan schilderachtige wandel- en fietsroutes.

Lekker er op uit,
daarna ontspannen

Er op uit in Amby, Maastricht
Zonovergoten terras in rand van Maastricht
Er op uit in Maastricht

De meest mooie wandel- en fietsroutes

Verken de groene heuvels, pittoreske landschappen en idyllische paden, terwijl je geniet van de frisse lucht en de rustgevende ambiance.

Hieronder kan je onze favoriete routes direct bekijken.

  • Lengte: 53km
  • Thema: historisch, landelijk, natuurlijk
  • Duur: 3 uur 18 min (2 uur 38 min met elektrische fiets)

 

Deze fietsroute brengt jou langs de mooiste uitzichten van Zuid-Limburg (Valkenburg, Gulpen, Meerssen). Om bij deze mooie uitzichten te komen, zul je wel enkele klimmetjes moeten overwinnen. Je wordt hierna beloond met fenomenale vergezichten.

 

Bekijk route

  • Lengte: 51km
  • Thema: kastelen, natuurlijk
  • Duur: 3 uur 12 min (2 uur 33 min met elektrische fiets)

 

Deze fietsroute brengt je naar Natuurgebied Dellen. Dit is een afwisselend natuurgebied aan de oevers van de Geul die je oversteekt naar Houthem waar je Landgoed Sint Gerlach kunt bezoeken. De route gaat verder richting Valkenburg, bekend van de grotten en het gezellige centrum. Een mooie en afwisselende fietstocht waar je het de Limburgse charme letterlijk en figuurlijk proeft!

Bekijk route

  • Lengte: 44km
  • Thema: bloesem, historisch, molens
  • Duur: 2 uur 39 min (2 uur 7 min met elektrische fiets)

 

Fiets in het puntje van Limburg langs de oevers van de Maas en laat je verrassen door de zuidelijke dorpjes Sint Geertruid, Rothem en de stad Maastricht.

Bekijk route

Wandelen in omgeving Maastricht
Heerlijk fietsen in het Heuvelland
Eetcafe langs wandelroute Maastricht, amby

Kom gezellig langs,
we zetten alvast iets lekkers voor je klaar

Bij De Kardinaal heten we fietsers en wandelaars van harte welkom om even bij te tanken en te genieten van heerlijke lekkernijen.

Probeer bijvoorbeeld ons befaamde kippenpasteitje, een smaakvol stoofpotje, of verfris jezelf met een lokaal gebrouwen biertje. Ons gastvrije team staat klaar om je te verwelkomen en te zorgen dat je weer vol energie de prachtige Limburgse routes kunt vervolgen.

Wij houden van onze gasten, en zij van ons