Eetcafé de Kardinaal in Maastricht

Maak jouw feestelijke moment onvergetelijk met zaalverhuur voor groepen

Van gastenontvangst tot catering, aankleding en muziek, wij verzorgen jouw feest tot in de puntjes. Laat ons elk detail perfect regelen, terwijl jij en je gasten zorgeloos kunnen genieten van een avond die je nooit meer wil vergeten.

Feestzaal verhuur voor groepen in Maastricht
Feestzaal verhuur voor groepen in Maastricht met buffet
Zaalverhuur met zonnig terras in Amby
Evenementen locatie huren in Maastricht

De perfecte locatie huren voor bijzondere evenementen, groot en klein

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jouw bijzondere evenement, groot of klein? Bij De Kardinaal ben je aan het juiste adres! Onze sfeervolle feestzalen bieden alle ruimte en mogelijkheden die je nodig hebt.
Of het nu gaat om een feestelijk jubileum, een zakelijk evenement of een intieme bijeenkomst, wij hebben twee prachtige zalen tot jouw beschikking.

Onze zalen kunnen individueel gebruikt worden, maar ook gecombineerd worden tot één ruime zaal die plaats biedt aan 100 tot 120 personen.

Ook gaan we bij De Kardinaal verder dan alleen het verhuren van de zaal. We nemen graag de volledige zorg uit handen, inclusief catering, de juiste muzikale omlijsting en een prachtige aankleding van de zaal. Zo kun jij je volledig focussen op het genieten van jouw evenement.

Wil je onze zalen en mogelijkheden eerst komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. We bespreken graag jouw persoonlijke wensen en maken van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

Samen genieten, elk moment opnieuw

Zaal huren in Maastricht voor feest
Zaal huren met Limburgs buffet
Trouwen in Maastricht - feestzaal huren met eten
Feestzaal huren voor verjaardag, jubileum of pensioenfeest

Om de speciale momenten in je leven te vieren

Vier jouw speciale mijlpaal in onze prachtige zalen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of pensioenfeest, wij creëren de ideale setting voor een feest vol vreugde en warmte. Geniet samen met jouw dierbaren van heerlijk eten, sprankelende drankjes en een onvergetelijke ambiance.

Jouw liefdesverhaal
begint hier

Stap in het huwelijksbootje en laat ons jouw droombruiloft werkelijkheid worden in onze romantische zalen.

Van intieme ceremonies tot grandioze recepties, we leggen de rode loper uit voor jouw liefdevolle viering. Met oog voor detail en een hart vol passie zorgen we ervoor dat jouw speciale dag straalt als nooit tevoren.

Trouwen op locatie in Maastricht voor Bruiloft
Koffietafel Amby, Maastricht

Ook in tijden van rouw
en verdriet staan
wij voor je klaar

Onze zalen bieden een rustige en respectvolle omgeving voor het organiseren van koffietafels. We begrijpen de waarde van samenkomen in een tijd van afscheid. En bieden een warme en gastvrije sfeer waarin je kunt troosten, herinneringen kunt delen en steun kunt vinden bij elkaar.

Bedrijfsfeesten, vergaderingen en zakelijke borrels

Of je nu een informele teambuildingactiviteit wilt organiseren of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, onze ruimtes bieden de ideale setting. Met moderne faciliteiten en een warme ambiance creëren we de perfecte omgeving voor jouw zakelijk evenement.

Ons ervaren team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en organiseren, terwijl onze cateringdiensten en technische voorzieningen bijdragen aan een vlekkeloze uitvoering.

Wij houden van onze gasten, en zij van ons