Eetcafé de Kardinaal in Maastricht

Bij De Kardinaal draait alles om gastvrijheid

Wij heten jou van harte welkom en laten je merken dat jij je gewaardeerd voelt. Een plek waar je heerlijk kan genieten in een gezellige, ontspannen sfeer die aanvoelt als een tweede thuis. Waar je op en top kan genieten van het goede leven.

Lekker eten in Maastricht - Eetcafé restaurant

Heerlijk tafelen en lekker borrelen

Goed eten, lekker drinken en flink genieten van al het moois dat het leven ons te bieden heeft, daar houden wij van. Je bent van harte welkom in ons eetcafé voor versgetapt biertje of heerlijke gerechten om samen te delen. Ook voor je trouwe viervoeter hebben we altijd iets in huis.

Feestzaal huren locatie Maastricht

Samen mooie momenten vieren

Laat ons jouw evenement tot in de kleinste details verzorgen, van gastenontvangst tot catering, aankleding en muziek. Wij zorgen dat jouw feest tot in de puntjes geregeld is en je er geen omkijken meer naar hebt.

Café met terras na wandelen in Maastricht

Ontspannen op het terras

Ons sfeervolle buitenterras, overladen met prachtige bloemen, biedt een oase van rust en ontspanning. Ontsnap aan de drukte van alledag en laat je lekker verwennen terwijl je geniet van een heerlijk zonnetje.

De Kardinaal in Amby (Maastricht)

Roos en Charles,
aangenaam!

Als het gedreven team achter de Kardinaal willen graag even wat over onszelf vertellen. We hebben heel wat jaren in de horeca gewerkt, begonnen als personeel en later de kans gekregen om verschillende horecazaken te runnen. Buiten ons werk hebben we een gezin, met twee fantastische zonen.

Als horecaondernemers vervullen we heel wat rollen, en we doen dat met veel plezier. We beschouwen onze gasten als onderdeel van onze grote familie en zijn altijd bereid om te luisteren. Onze kracht ligt in het zorgen dat iedereen zich thuis voelt en met een glimlach vertrekt. Samen vormen we het echte ‘dolce vita’ team.

Een plekje reserveren?

In de wereld van la dolce vita draait alles om spontaniteit en het genieten van het moment. Bij De Kardinaal delen we deze passie voor het onverwachte en willen we dat elke gast de kans krijgt om volop te genieten van onze warme gastvrijheid. Daarom past online reserveren niet bij ons. In plaats daarvan vragen we je om vooraf even te bellen. Wij zorgen ervoor dat je hartelijk wordt ontvangen en dat je je direct thuis voelt.

Ontdek onze prachtige omgeving in de buurt

Of je nu op zoek bent naar culturele uitstapjes naar Aken of in hartje Maastricht, winkelavonturen in het nabijgeleden Maasmechelen of een ontspannende ontsnapping zoekt in de natuur.

Onze locatie in Amby heeft voor ieder wat wils. Kom en ontdek de prachtige omgeving die wacht om door jou verkend te worden.

Wandelen in de buurt van Amby

Wij houden van onze gasten, en zij van ons